Përfitimet dhe tiparet

Këtu janë disa arsye pse mbi mijëra bashkëpunëtorë kredie përreth
globi na zgjedhin si programin e tyre kryesor të filialeve të kredisë.

Pagesa deri në 300 dollarë për plumb të pranuar

Ne paguajmë çmimet më të larta të plumbit në SHBA - deri në 300 dollarë për aplikim.

Komisionet VIP 90%.

Ne u paguajmë të gjithë botuesve 90% komision - pavarësisht sa i madh apo i vogël.

Pagesa javore lokale dhe ndërkombëtare

Ne paguajmë të gjithë bashkëpunëtorët me një bilanc mbi 500 dollarë në javë, me tela bankare ose PayPal.

Ofertat e reja të kredisë shtohen çdo muaj

Ne punojmë vazhdimisht për të përmirësuar normat tuaja të konvertimit dhe mbajtjes së klientit.

Formularët iFrame të konfigurueshëm lehtësisht për kërkesat për kredi

Ne ofrojmë një sërë formash të pandërprera të përgjegjshme JS të cilat kërkojnë sekonda për t'u konfiguruar.

Integroni 200+ blerës në formularët e vetë-strehuar

Ne ju integrojmë me huadhënësit kryesorë të SHBA-së dhe ofrojmë mbështetje të pashembullt.

Gjeneroni trafik të shumëfishtë GEO-të

Ne punojmë me bashkëpunëtorët e kredisë nga të gjitha pjesët e botës dhe pranojmë trafikun brenda
të gjitha shtetet e listuara më poshtë.

How To Regjistrohu?

Të bëhesh një bashkëpunëtor kredie me Lead Stack është i lehtë. Ndiqni hapat e thjeshtë
më poshtë dhe do të fitoni komision brenda një kohe të shkurtër.

1

Sign-up

Na tregoni për ju, biznesin tuaj dhe burimet tuaja të trafikut.

2

Merrni një përgjigje

Një menaxher i llogarisë do të përgjigjet brenda 24 orëve.

3

Konfigurimi i llogarisë

Pasi të miratohet, llogaria juaj do të konfigurohet dhe ofertat tona do t'ju dërgohen.

4

Enjoy!

Filloni të promovoni ofertat tona dhe fitoni më shumë komision.

Bashkohuni menjëherë me Lead Stack Media
dhe ngrini tuajën fitime.
Filloni tani

Metoda të përshtatshme pagese

Fitimi me Lead Stack Media është i lehtë dhe i besueshëm. Ne kemi një reputacion të pakundërshtueshëm për pagesën e bashkëpunëtorëve tanë në kohë, çdo herë. Metodat tona të pagesës janë fleksibël dhe të përshtatshme, me opsione si PayPal, Wire Transfer dhe zgjidhje të tjera të njohura. Me një prag minimal pagese prej $500, ju mund të merrni lehtësisht të ardhurat tuaja për trafikun e krijuar.

Platforma Përtej Krahasimit

Lead Stack Media ka hapur rrugën si programi numër 1 i filialeve të kredisë dhe borxhit, duke mburrur me avantazhe transformuese. Shërbimet tona të nivelit të lartë na kanë ngritur me shpejtësi në një pozicion udhëheqës në reklamat në internet. Karakteristikat dalluese në platformën tonë na dallojnë nga konkurrentët tanë, duke përfshirë:

 • Çmimet kryesore kryesore

  Shkalla jonë e konvertimit është vazhdimisht më e lartë se mesatarja e industrisë dhe ju fiton deri në 350 dollarë për kryesim.

 • Platforma e avancuar

  Mjete të avancuara të gjurmimit dhe raportimit që ju japin njohuri në kohë reale për performancën tuaj dhe ju ndihmojnë të optimizoni fushatat tuaja për kthime maksimale.

 • Produkte të shumëfishta kredie

  Një gamë e gjerë produktesh kredie i shërben një audiencë të larmishme, nga kreditë me pagesë te kreditë personale, për një shans më të lartë për të marrë më shumë drejtime dhe për të rritur të ardhurat tuaja.

 • Programi i Referimit Yjor

  Referojini bashkëpunëtorët e rinj në platformën tonë për të fituar një përqindje të të ardhurave të tyre. Është një situatë fituese.

 • Pagesa të shpeshta

  Zgjidhni nga opsionet e ndryshme të pagesave për të marrë fitimet tuaja shpejt dhe në mënyrë të sigurt, duke përfshirë PayPal, Wire Transfer dhe më shumë.