Најчесто поставувани прашања

Дали имате прашања? Имаме одговори!

Lead Stack Media е најпремиерниот пазар за заеми во САД. Обезбедуваме ексклузивни понуди за заем за филијали и неспоредлив сообраќај за сите наши огласувачи.

Имаме партнерски понуди за заеми за исплата, заеми на рати и лични заеми со износи на заем до 50,000 УСД. За да наведете неколку, ќе најдете: Viva Payday Loans, Super Personal Finder, Big Buck Loans и многу повеќе!

Да. Секоја понуда што ќе ја најдете на Lead Stack Media е ексклузивна.

Да. Сè додека генерирате сообраќај во нашите достапни ГЕО, можете да работите со нас.

Не. Lead Stack Media ќе ги прегледа деталите за вашата регистрација и стандардно ќе бара информации за вашите практики за усогласеност пред да ја отвори вашата сметка. Можеме да побараме дополнителни информации во секое време и го задржуваме правото да ја паузираме вашата сметка ако се сомневаме дека сообраќајот не е усогласен.

Нема ограничувања за заработката на вашата подружница.

Lead Stack Media имаат портал за известување за да ги следите перформансите на сите ваши кампањи во реално време.

Подружниците се плаќаат месечно. Плаќањата се вршат во ACH, Bank Wire, PayPal или Payoneer.