Предности и карактеристики

Еве неколку причини зошто повеќе од илјадници подружници на заеми наоколу
Земјината топка не избира како нивна примарна придружна програма за заем.

Исплати до 300 УСД по прифатено водство

Ги исплаќаме најплатените цени на олово во САД - до 300 долари по апликација.

ВИП 90% провизии

На сите издавачи им плаќаме 90% провизија - без разлика колку е голема или мала.

Неделни локални и меѓународни исплати

Ние плаќаме на сите филијали со салдо над 500 долари неделно, преку банкарска жица или PayPal.

Нови понуди за заем се додаваат месечно

Работиме постојано за да ги подобриме вашите стапки на конверзија и задржување клиенти.

Лесни за поставување iFrame формулари за барања за заем

Обезбедуваме низа беспрекорни JS формулари кои одговараат на кои им се потребни секунди за да се постават.

Интегрирајте над 200 купувачи во обрасци кои сами се одржуваат

Ние ве интегрираме со водечките кредитори во САД и обезбедуваме неспоредлива поддршка.

Создадете сообраќај во повеќе ГЕО

Ние работиме со подружници за заем од сите делови на светот и прифаќаме сообраќај во
сите земји се наведени подолу.

Како да Регистрирајте се?

Да се ​​стане подружница за заем со Lead Stack е лесно. Следете ги едноставните чекори
подолу и ќе заработите провизија за кратко време.

1

Си-до

Кажете ни за вас, вашиот бизнис и вашите извори на сообраќај.

2

Добијте одговор

Управникот со сметки ќе одговори во рок од 24 часа.

3

Поставување сметка

Откако ќе се одобри, вашата сметка ќе биде поставена и нашите понуди ќе ви бидат испратени.

4

Уживајте!

Започнете да ги промовирате нашите понуди и заработете повеќе провизија.

Придружете се на Lead Stack Media веднаш
и подигнете ја вашата добивка.
Започни

Практични начини на плаќање

Заработката со Lead Stack Media е лесно и доверливо. Имаме неоспорна репутација дека ги плаќаме нашите филијали навреме, секој пат. Нашите начини на плаќање се флексибилни и удобни, со опции како PayPal, Wire Transfer и други популарни решенија. Со минимален праг на плаќање од 500 долари, можете лесно да ги добивате приходите за генериран сообраќај.

Платформа надвор од споредба

Lead Stack Media го отвори патот како број 1 придружна програма за заеми и долгови, со трансформативни предности. Нашите врвни услуги брзо нè издигнаа на лидерска позиција во онлајн рекламирањето. Посебните карактеристики на нашата платформа нè разликуваат од нашите конкуренти, вклучувајќи:

 • Топ водечки цени

  Нашата стапка на конверзија е постојано повисока од просекот во индустријата и ви заработува до 350 УСД по водство.

 • Напредна платформа

  Напредни алатки за следење и известување кои ви даваат увид во реално време за вашите перформанси и ви помагаат да ги оптимизирате вашите кампањи за максимални приноси.

 • Повеќекратни производи за заем

  Широк асортиман на производи за заем се грижи за разновидна публика, од заеми за време на исплата до лични заеми, за поголема шанса да добиете повеќе потенцијални клиенти и да ги зголемите приходите.

 • Ѕвездената програма за упатување

  Упатете ги новите филијали на нашата платформа за да заработите процент од нивниот приход. Тоа е победничка ситуација.

 • Чести исплати

  Изберете од различни опции за плаќање за брзо и безбедно да ги добивате вашите заработки, вклучително PayPal, Wire Transfer и многу повеќе.