Keuntungan & Fitur

Mangkene sawetara alasan kenapa ewonan afiliasi utangan
globe milih kita minangka program afiliasi silihan utama.

Tarif komisi nganti 90%

Kita mbayar komisi 90% kanggo kabeh penerbit - ora preduli gedhe utawa cilik.

Pembayaran nganti $ 350 saben timbal sing ditampa

Kita nyedhiyakake rega timbal paling dhuwur ing AS - nganti $350 saben aplikasi.

Pembayaran lokal lan internasional saben minggu

We mbayar kabeh afiliasi karo imbangan liwat $500 saben minggu, dening kabel bank utawa PayPal.

Penawaran silihan anyar ditambahake saben wulan

Kita kerja terus-terusan kanggo nambah konversi & tingkat retensi pelanggan.

Formulir iFrame sing gampang disiyapake kanggo panjaluk silihan

Kita nyedhiyakake macem-macem formulir responsif JS sing mbutuhake sawetara detik kanggo nyetel.

API opsional kanggo nggabungake 60+ tukang kredit menyang panel sampeyan

Kita nggabungake sampeyan karo kreditur AS sing misuwur lan menehi dhukungan sing ora ana tandhingane.

Nggawe Lalu Lintas Ing Multiple GEO

Kita makarya karo afiliasi silihan saka kabeh bagean ing donya lan nampa lalu lintas
kabeh negara sing kapacak ing ngisor iki.

Carane Ndaftar?

Dadi afiliasi utangan karo Lead Stack gampang. Tindakake langkah-langkah prasaja
ing ngisor iki lan sampeyan bakal entuk komisi kanthi cepet.

1

Ndaftar

Marang kita babagan sampeyan, bisnis lan sumber lalu lintas.

2

Njaluk Tanggapan

Manajer akun bakal nanggapi sajrone 24 jam.

3

Persiyapan Akun

Sawise disetujoni, akun sampeyan bakal disetel lan tawaran dikirim menyang sampeyan.

4

Seneng!

Mulai promosi tawaran lan entuk komisi luwih akeh.

Gabung Lead Stack Media langsung
lan mundhakaken Panjenengan bathi.
njaluk Diwiwiti

Cara Pembayaran Trep

Entuk karo Lead Stack Media gampang lan dipercaya. Kita duwe reputasi unchallenged kanggo mbayar afiliasi kita ing wektu, saben wektu. Cara pembayaran kita fleksibel lan trep, kanthi opsi kaya PayPal, Transfer Kawat, lan solusi populer liyane. Kanthi ambang pembayaran minimal $500, sampeyan bisa kanthi gampang nampa revenue kanggo lalu lintas sing digawe.

Platform Ngluwihi Mbandhingake

Lead Stack Media wis mbukak dalan minangka program afiliasi utang & utang #1, kanthi kaluwihan transformatif. Layanan tingkat paling dhuwur kanthi cepet ngunggahake kita menyang posisi pimpinan ing iklan online. Fitur khas ing platform mbedakake kita saka pesaing, kalebu:

  • Prices Timbal Top

    Tingkat konversi kita terus-terusan luwih dhuwur tinimbang rata-rata industri lan entuk sampeyan nganti $350 saben timbal.

  • Platform Lanjut

    Piranti pelacak lan laporan sing luwih maju sing menehi wawasan wektu nyata babagan kinerja sampeyan lan mbantu sampeyan ngoptimalake kampanye kanggo ngasilake maksimal.

  • Produk Pinjaman Multiple

    Macem-macem produk silihan nyedhiyakake macem-macem pamirsa, saka utangan gaji nganti utangan pribadi, kanggo kesempatan sing luwih dhuwur kanggo entuk luwih akeh lan nambah penghasilan.

  • Program Rujukan Stellar

    Rujuk afiliasi anyar menyang platform kita kanggo entuk persentase penghasilan. Iku kahanan win-win.

  • Kerep Payouts

    Pilih saka macem-macem pilihan pembayaran kanggo nampa penghasilan kanthi cepet lan aman, kalebu PayPal, Transfer Kawat, lan liya-liyane.